Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
披塔餅皮
- 250 克 水
- 5 克 乾酵母粉
- 400 克 高筋麵粉
- 1 大匙 橄欖油
- 5 克 鹽
烤大蒜鷹嘴豆泥
- 2 蒜球 (整球)
- 橄欖油
- 鹽
- 黑胡椒粉
- 40 克 白芝麻
- 300 克 去皮去骨雞胸肉 ,縱切成2 長條
- 2 大匙 橄欖油
- 1 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- ¼ 茶匙 乾燥奧勒岡
- 25 克 葵花油
- 240 克 罐裝白色鷹嘴豆 ,瀝乾
- 50 克 橄欖油
- 5 - 10 克 檸檬汁 ,依個人口味調整
- ¼ - ½ 茶匙 孜然粉 (optioneel)
組裝
- 50 克 新鮮綜合生菜
- ½ 根 小黃瓜 ,切片
- 1 顆 牛番茄 ,切片
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 3791.6 kJ / 906.2 kcal
- Eiwitten
- 37.9 g
- Koolhydraten
- 101.5 g
- Vetten
- 39.1 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 9.2 g
- Natrium
- 1266.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
鹹鬆餅吉拿棒佐辣味番茄沾醬
Geen beoordelingen
玉米格子鬆餅佐番茄辣肉醬
Geen beoordelingen
烤全雞、番紅花飯和蒸蔬菜
Geen beoordelingen
韓式泡菜鮪魚拌肉片
Geen beoordelingen
櫛瓜餅皮披薩
Geen beoordelingen
焗烤肉醬茄子捲
Geen beoordelingen
烤起司櫛瓜條佐優格醬
Geen beoordelingen
義大利鮭魚方餃
Geen beoordelingen
鮭魚花椰菜飯佐酪梨莎莎醬
Geen beoordelingen
波蘭豬肉水餃
Geen beoordelingen
醃漬鮪魚橄欖季節食蔬
Geen beoordelingen
黑胡椒豆腐肉片捲
30min