Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g bolbo de funcho cortado em quartos no sentido do comprimento
- 1 laranja s/ casca, s/ parte branca, cortada em gomos (reserve alguns gomos para decorar)
- 10 g sultanas, mais q.b. p/ polvilhar
- 3 pés de salsa, apenas as folhas
- 15 g pinhão torrado, mais q.b. p/ polvilhar
- 20 g azeite
- 15 g vinagre de sidra
- ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 3 pitadas de pimenta preta, mais q.b. p/ temperar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 477.7 kJ / 114.2 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vetten
- 7.7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 326 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastéis de massa tenra de borrego
2h
Crocante de chocolate
Geen beoordelingen
Molho de chocolate branco, laranja e pistácio
Geen beoordelingen
Menu: Tártaro de legumes com avelã e crepes de espinafres e ricota em molho de tomate
1h 30min
Rostis de legumes no forno - TM6
Geen beoordelingen
Ravioli com pesto de rúcula e noz
30min
Bolo Alasca
8h
Crepes com recheio de espargos
50min
Assado festivo de tofu e legumes da Anabela Jacinto
1h 30min
Espelta
8 Std. 40 Min
Calulu de peixe
40min
Menu: Creme de couve-flor, curgete e ervilhas e truta em presunto
Geen beoordelingen