Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 pezzi di carré d’agnello con l’osso, (1 pezzo circa 400 g)
- 2 cucchiaini di olio d'oliva
- 2 cucchiaini di sale
Couscous
- 200 g di couscous
- 300 g di acqua
-
½
cucchiaino di brodo vegetale
of ½ cubetto di cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - ½ cucchiaino di sale
- 50 g di pinoli
Verdure e carré d’agnello
- 125 g di albicocche, essiccate, denocciolate
- 1 cipolla, tagliata a metà
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio d'oliva
- 200 g di carote, a fettine (2 mm)
- 200 g di spinaci in foglie, surgelati
- 100 g di acqua
-
½
cucchiaino di brodo vegetale
of ½ cubetto di cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- 1 - 2 cucchiaino di cumino in polvere
- 200 g di formaggio feta, sbriciolato
- 30 g di uvetta
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2216.1 kJ / 529.3 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 26.9 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 8.6 g
- Natrium
- 2.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta soffice al cioccolato e pere
1h 10min
Torta rustica di pere
2h
Crumble al pane speziato, cocco e banana
1h
Confettura di more e pere
Pas d’évaluation
Pane bigio tostato alla mediterranea
Pas d’évaluation
Marshmallow di pan di zenzero
Pas d’évaluation
Gâteau du Vully (Torta alla panna)
2h 30 min
Minestra di pomodori con quark
25 min
Crostata di marmellata ai frutti di bosco
2h 35 min
Scarcedda lucana
2h
Stufato di maiale con cipolle in salsa allo sherry
1h
Buchteln alla confettura di prugne
4 Std. 10 Min