Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g hazelnuts
- 100 g caster sugar, plus 2 tsp
- 350 g plain flour
- 1 medium egg
- 1 pinch fine sea salt
- 285 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 4 pears (approx. 650 g), quartered, stem removed and ends trimmed, trimmed to fit blade width (see tips)
- 1 tsp lemon juice
- 365 g dark chocolate, small pieces or callets
- 390 g double cream
- 2 Tbsp liquid glucose
- whipped cream, for garnishing
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2822.1 kJ / 674.5 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 58.8 g
- Vetten
- 46.6 g
- Verzadigd vet
- 27.5 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 41.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Japanese Bakery Special Custard
Geen beoordelingen
IDB2024
Geen beoordelingen
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 min
Stir-fry Chayote
25 min
Beer Pickles
24 godz. 20 min
Guinean prawns
25 min
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Geen beoordelingen
Baguette
3h 45min
Pitta bread
2 Std.
Pita Bread
2 Std.
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10 min