Apparaten en accessoires
Jalisco kødsovs
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
6 portioner
Ingrediënten
-
løg kvarte80 g
-
fed hvidløg1
-
grønne chilier, friske2
-
tomatillos400 g
-
koriander, frisk1 kviste
-
bouillonterning (0,5l)1
-
salt1 spsk
-
sort peber, stødt1 knivspids
-
vegetabilsk olie40 g
-
oksekødsfilet skåret i skiver (1,5 cm tyk)800 g
-
røget bacon skåret i skiver (1 cm x 4 cm)100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1345 mg
Eiwitten
30 g
Calorieën
1856 kJ /
444 kcal
Vetten
33 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
11 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Smagen af Mexico
5 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Etopisk gryderet med oksekød (Zighinì)
50min
Piri Piri kylling med salat
Geen beoordelingen
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Geen beoordelingen
Provencalsk kylling
Geen beoordelingen
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Geen beoordelingen
Oksekødskofta med feta
Geen beoordelingen
Kaloriefattig lasagne
Geen beoordelingen
Bahn mi med kylling
Geen beoordelingen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Geen beoordelingen
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Geen beoordelingen
Fitnessbowls med brune ris og kylling (1800 kcal)
Geen beoordelingen