Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g koperku, świeżego
- 40 g cebul perłowych, marynowanych, odsączonych z zalewy
- 60 g korniszonów, odsączonych z zalewy, pokrojonych na kawałki
- 200 g oleju rzepakowego
- 1 jajko, w temp. pokojowej, sparzone wrzątkiem
- 10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 20 g musztardy Dijon
- 1 czubata łyżeczka curry, mielonego
- ½ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 2077.2 kJ / 496.4 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 54.2 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 574.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dip z zielonymi oliwkami
10min
Feta ubijana z mascarpone z sosem miodowym
20min
Czerwony ryż Tex-Mex
1h
Przyprawa za'atar
5min
Sos Reuben
10min
Semifredo z kawą zbożową
7 Std.
Gruzińskie placki z mięsem (kubdari)
1h 50min
Wytrawne racuchy z warzywami i serem kremowym
40min
Twarożek ziołowy
10min
Mac'n'cheese
50min
Purée ziemniaczane z maślanką
35min
Kurczaki z Kentucky
2h 40min