Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g koperku, świeżego
- 40 g cebul perłowych, marynowanych, odsączonych z zalewy
- 60 g korniszonów, odsączonych z zalewy, pokrojonych na kawałki
- 200 g oleju rzepakowego
- 1 jajko, w temp. pokojowej, sparzone wrzątkiem
- 10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 20 g musztardy Dijon
- 1 czubata łyżeczka curry, mielonego
- ½ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 2077.2 kJ / 496.4 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 54.2 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 574.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chutney z czerwonej cebuli i jeżyn
6 godz. 50 min
Kurczaki z Kentucky
2 Std. 40 Min
Pieczone pomidorki w zalewie miodowo-rozmarynowej
45 min
Lodowe flurry
6sa 20 dk
Sos ranczerski
2 Std. 15 Min
Grzybki marynowane
6h 30min
Lemoniada brzoskwiniowa
5 min
Sos sriracha-mayo
5 min
Twarożek ziołowy
10 min
Sos Reuben
10 min
Fettucine z grzybami
40 Min
Ogórki po azjatycku (TM6)
1hod. 30min