Apparaten en accessoires
白蘿蔔豬肉捲佐芥末籽味噌醬
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 人份
Ingrediënten
-
米酒1 大匙
-
日式醬油1 大匙
-
味醂1 大匙
-
豬五花火鍋肉片200 克
-
白蘿蔔 去皮,垂直切半300 克
-
水415 克
-
芥末籽醬15 克
-
白味噌30 克
-
日式美乃滋15 克
-
青蔥 取蔥綠,切絲
-
辣油
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
760.8 mg
Eiwitten
6.6 g
Calorieën
1520.9 kJ /
363.5 kcal
Vetten
33.6 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
10.3 g
Koolhydraten
6.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
無負擔下酒菜
10 recepten
Taiwan
Taiwan