Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
番茄肉醬
- 80 克 洋蔥 ,切塊
- 30 克 紅蘿蔔
- 5 克 蒜頭
- 15 克 橄欖油
- 200 克 豬絞肉
- 200 克 罐裝番茄碎
- 30 克 白酒 ,或清酒
- 1 大匙 番茄糊
- ½ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- ¼ 茶匙 義大利綜合香料
- ¼ 茶匙 糖
茄子蔬菜捲
- 400 克 圓茄
- ½ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- 2 大匙 橄欖油
- ½ 紅甜椒 ,切成約4公分寬
- ½ 黃甜椒 ,切成約4公分寬
- 150 克 金針菇
- 綠蘆筍 ,細,切段,約7 公分長
- Voeding
- per 4 人份
- Calorieën
- 5033.6 kJ / 1203.1 kcal
- Eiwitten
- 47.8 g
- Koolhydraten
- 62.4 g
- Vetten
- 86.3 g
- Verzadigd vet
- 21.8 g
- Vezels
- 21.4 g
- Natrium
- 2523.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
烤大蒜鷹嘴豆泥雞肉捲
Geen beoordelingen
法式鮪魚烘蛋
Geen beoordelingen
照燒雞肉彩椒熱壓三明治
Geen beoordelingen
牛肉塔可酪梨熱壓三明治
30min
鹹鬆餅吉拿棒佐辣味番茄沾醬
Geen beoordelingen
玉米格子鬆餅佐番茄辣肉醬
Geen beoordelingen
燻鮭菲達乳酪比利時鬆餅
Geen beoordelingen
鷹嘴豆鬆餅佐哈里薩茄泥
Geen beoordelingen
韓式泡菜鮪魚拌肉片
Geen beoordelingen
烤起司櫛瓜條佐優格醬
Geen beoordelingen
韓式燒肉夾生菜
Geen beoordelingen
方塊蟹餅
Geen beoordelingen