Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
番茄肉醬
- 80 克 洋蔥 ,切塊
- 30 克 紅蘿蔔
- 5 克 蒜頭
- 15 克 橄欖油
- 200 克 豬絞肉
- 200 克 罐裝番茄碎
- 30 克 白酒 ,或清酒
- 1 大匙 番茄糊
- ½ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- ¼ 茶匙 義大利綜合香料
- ¼ 茶匙 糖
茄子蔬菜捲
- 400 克 圓茄
- ½ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- 2 大匙 橄欖油
- ½ 紅甜椒 ,切成約4公分寬
- ½ 黃甜椒 ,切成約4公分寬
- 150 克 金針菇
- 綠蘆筍 ,細,切段,約7 公分長
- Voeding
- per 4 人份
- Calorieën
- 5033.6 kJ / 1203.1 kcal
- Eiwitten
- 47.8 g
- Koolhydraten
- 62.4 g
- Vetten
- 86.3 g
- Verzadigd vet
- 21.8 g
- Vezels
- 21.4 g
- Natrium
- 2523.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
炒花椰菜起司熱壓三明治
Geen beoordelingen
黑胡椒豆腐肉片捲
Geen beoordelingen
照燒雞肉彩椒熱壓三明治
Geen beoordelingen
鹹鬆餅吉拿棒佐辣味番茄沾醬
Geen beoordelingen
玉米格子鬆餅佐番茄辣肉醬
Geen beoordelingen
愛爾蘭奶酒三奶蛋糕
Geen beoordelingen
韓式泡菜鮪魚拌肉片
Geen beoordelingen
蘆筍起司鹹派
Geen beoordelingen
白蘿蔔豬肉捲佐芥末籽味噌醬
Geen beoordelingen
韓式燒肉夾生菜
Geen beoordelingen
泰式蔬食咖哩
Geen beoordelingen
波蘭豬肉水餃
Geen beoordelingen