Apparaten en accessoires
辣拌杏鮑菇
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
6 人份
Ingrediënten
-
青蔥 切蔥花15 克
-
熟白芝麻1 ½ 茶匙
-
朝天椒 切圈5 克
-
蒜頭10 克
-
油25 克
-
花椒粒1 茶匙
-
水400 克
-
杏鮑菇 剝成長條350 克
-
醬油1 大匙
-
白醋1 ½ 茶匙
-
味醂1 茶匙
-
香菜 (optioneel)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
160.7 mg
Eiwitten
2.5 g
Calorieën
276.3 kJ /
66.1 kcal
Vetten
4.8 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
0.7 g
Koolhydraten
4.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
無負擔下酒菜
10 recepten
Taiwan
Taiwan