Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 克 豬絞肉
- 10 克 醬油
- 1 顆 蛋, 打散
- 160 克 新鮮荸薺 (約 8 顆)
- ½ 茶匙 太白粉
- 600 克 苦瓜 (約 2 條),切圓柱狀(高約2公分)、籽肉分開
- 10 克 油
- 20 克 蔭豆豉
- 15 克 小魚乾
- 400 克 水
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1488 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 4.3 g