回鍋肉

回鍋肉

2.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 人份

Ingrediënten

  • 梅花肉 (10x10公分)
    250 克
  • 2 片
  • 米酒
    1 大匙
  • 1000 克
  • 30 克
  • 辣豆瓣醬
    15 克
  • 蔭豆豉
    15 克
  • 新鮮黑木耳 切片,川燙
    2 片
  • 高麗菜葉 切片
    200 克
  • 蒜苗 切段
    100 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 8 g
Calorieën 1732 kJ / 414 kcal
Vetten 40 g
Koolhydraten 6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...