Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 1 - 2 EL Rosmarinnadeln, frisch oder getrocknet
- 60 g Weinessig
- 60 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 418 kJ / 100 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Grillmarinade zu Lamm, Geflügel und Gemüse
24h
Kräutermarinade zu Roastbeef
1h 30min
Biermarinade zu Nackensteaks
4h 20min
Kokosmarinade zu Lammspießen
1h 25 min
Whiskey-Marinade für Fleisch
10min
Brunnenkressesalat mit Hüftsteak-Tagliata
50min
Marinierte Rinder-Hüftsteaks
3 Std. 15 Min
Marinierte Schweinenackensteaks
2h 30min
Grüne Steaksauce
10min
Putenspieße mit Cashew-Sauce Saté
2 Std.
Honig-Senf-Spareribs
4h 20min
Marinierter Fisch
24h