Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 150 g de agua
- 130 g de leche
- 15 g de levadura prensada fresca
-
10
g de mantequilla
of 10 g de manteca de cerdo - 500 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 1 cucharadita de sal
Relleno
- 8 - 10 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 2 dientes de ajo
- 300 g de pimiento rojo en trozos
- 300 g de cebolla en cuartos
-
250
g de tomate maduro en cuartos
of 250 g de tomate entero en conserva en cuartos - 30 g de zumo de limón
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 - 2 pellizcos de guindilla seca desmenuzada
- 500 g de carne picada de ternera (salpimentada)
- 1 cucharada de aceite (para untar las bandejas de horno)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 882 kJ / 211 kcal
- Eiwitten
- 7.29 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 9.97 g
- Vezels
- 1.78 g
Alternatieve recepten
Empanadas criollas
3 godz.
Helado de sabayón
8h 15min
Tarta salada de calabaza y espinacas
1h 20 min
Arroz criollo
45min
Rollitos caramelizados
2h 30min
Torta de fiambre
1h 10 min
Escabeche de berenjenas con mejillones
25 godz. 50 min
Regañás con ajonjolí
45min
Panzerotti a la romana
1h
Tartaletas de queso soufflé
35min
Empanadillas de maíz (empanadas de humita)
2h 30min
Pastel de pollo al estilo mediterráneo
50min