Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 150 g de agua
- 130 g de leche
- 15 g de levadura prensada fresca
-
10
g de mantequilla
of 10 g de manteca de cerdo - 500 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 1 cucharadita de sal
Relleno
- 8 - 10 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 2 dientes de ajo
- 300 g de pimiento rojo en trozos
- 300 g de cebolla en cuartos
-
250
g de tomate maduro en cuartos
of 250 g de tomate entero en conserva - 30 g de zumo de limón
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 - 2 pellizcos de guindilla seca desmenuzada
- 500 g de carne picada de ternera (salpimentada)
- 1 cucharada de aceite (para untar las bandejas de horno)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 882 kJ / 211 kcal
- Eiwitten
- 7.29 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 9.97 g
- Vezels
- 1.78 g
Alternatieve recepten
Empanadas argentinas
1h 50min
Regañás con ajonjolí
45 min
Panettone
3h
Soufflé de espinacas y dos quesos
35min
Pan de leche
2h 20min
Pastel de maíz
45 min
Calzone vegetariano
1h 50min
Arroz criollo
45 min
Ñoquis de calabaza al queso taleggio
1h 10min
Pizza con tomate y mozzarella frescos
1h 45min
Empanadas criollas
3h
Empanadillas de maíz (empanadas de humita)
2 godz. 30 min