Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 10 g azeite
- 250 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 1 c. chá de açúcar amarelo
- 400 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 800 g água
- 40 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 20 g vinho branco
- 1 c. chá de pimenta
- 1 c. chá de tomilho
- 1 dente de alho
- ½ limão, só o sumo
- 370 g alcachofras (aprox. 6 alcachofras), arranjadas, s/ as folhas duras
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- Flor de sal q.b. p/ temperar
- 200 g queijo feta esfarelado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1594 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 14 g
Alternatieve recepten
Piza com batata e alecrim
50 min
Piza de restos
4h 40 min.
Bucatini
1hod.
Coroa de pães
9 Std. 30 Min
Gnocchi de sêmola com molho de cogumelos
45min
Crepes com recheio de espargos
50 min
Gratinado de aipo com cherne
45min
Croquetes de bacalhau com azeitonas
1ωρ. 40 λεπτ.
Risoto de vinho de Carcavelos
1hod.
Bolinhas de maçapão
25min
Crepes recheados com cogumelos, requeijão e espinafres
45min
Piza com base de curgete
2 Std. 10 Min