Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 - 400 g de lomo de salmón fresco sin piel ni espinas (calidad de sushi) congelado un mínimo de 48 horas y cortado en dados de 1 cm
- 6 pellizcos de sal
- 4 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 8 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
- 4 tiras de piel de lima (solo la parte verde)
- 100 g de cubitos de hielo
- 60 g de zumo de limón
- 30 g de zumo de lima
- 1 diente de ajo
- 1 trozo de jengibre fresco de aprox. 2 cm
- 1 ramillete de cilantro fresco (reserve 12 hojas para decorar)
- 30 g de aceite de sésamo tostado
- 200 g de cebolla roja en trozos
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 200 g de maíz en conserva
- ½ - 1 cucharadita de tabasco verde
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 225 kJ / 54 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 3.2 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Ceviche de corvina
2h 40min
Ceviche de bacalao
20min
Causa limeña
1h 10min
Guacamole
10min
Pesto
10min
Langostinos con lima y puré de aguacate
1 godz. 20 min
The passion fruit and pisco sour drink (Andrés Madrigal)
174 Std.
Tiradito de lubina
15min
Tartar de buey
10min
Ceviche de pulpo
10min
Steak tartare
30 min
Causa limeña de atún
1 godz. 20 min