Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 - 900 g de entraña de ternera cortada en 2 trozos, sin la telilla que la recubre
- 2 dientes de ajo
- 2 ramitas de perejil fresco
- 30 g de aceite de oliva
- 10 g de vinagre
- ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimentón
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 300 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1260 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 0.6 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Entraña a la plancha con patatas y salsa criolla
30 dk
Ossobuco de ternera con risotto al azafrán (Cocción lenta)
4u. 15min
Entraña adobada con cuscús de aceitunas y tomate seco
40 dk
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Rabillo de ternera al chimichurri
2 Std.
Pierna de cordero asada con vino tinto y romero (MEATER)
9h
Entraña de ternera con chimichurri (HESTAN CUE)
30 dk
Ossobuco a la milanesa
1h 10min
Hamburguesas con cebollas caramelizadas al whisky
1h 10min
Tortillas de trigo y fajitas de ternera
1sa
Costillar de cerdo asado al chimichurri con ensalada de patata y palmitos
1h 5min
Ternera con cebollitas, orejones y ciruelas
1sa