Risotto al vino tinto

Risotto al vino tinto

4.2 92 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
6 raciones

Ingrediënten

  • 60 g de cebolla roja en trozos
  • 30 g de aceite de oliva
  • 350 g de arroz de grano redondo
  • 200 g de vino tinto
  • 800 g de caldo de carne hirviendo
  • 1 pellizco de sal
  • 20 g de mantequilla
  • 30 g de queso parmesano cortado en lascas

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 5.73 g
Calorieën 1116 kJ / 267 kcal
Vetten 7.04 g
Vezels 1.29 g
Koolhydraten 45.17 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...