Apparaten en accessoires
絲瓜豆腐盅
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 人份
Ingrediënten
-
絲瓜 去皮和頭尾,切圓筒狀1 條
-
雞胸肉 切塊250 克
-
紅蘿蔔 切塊30 克
-
蒜頭2 粒
-
板豆腐 擠乾水份,切塊200 克
-
鹽1 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
-
米酒1 大匙
-
醬油1 大匙
-
太白粉¼ 茶匙
-
水500 克
-
黑麻油1 茶匙
-
枸杞 裝飾用少許
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
19.6 g
Calorieën
28 kJ /
117 kcal
Vetten
2.5 g
Vezels
0.8 g
Koolhydraten
7.54 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
樂活蔬食
10 recepten
Taiwan
Taiwan