絲瓜豆腐盅

絲瓜豆腐盅

1.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 人份

Ingrediënten

  • 絲瓜 去皮和頭尾,切圓筒狀
    1 條
  • 雞胸肉 切塊
    250 克
  • 紅蘿蔔 切塊
    30 克
  • 蒜頭
    2 粒
  • 板豆腐 擠乾水份,切塊
    200 克
  • 1 小撮
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 米酒
    1 大匙
  • 醬油
    1 大匙
  • 太白粉
    ¼ 茶匙
  • 500 克
  • 黑麻油
    1 茶匙
  • 枸杞 裝飾用
    少許

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 19.6 g
Calorieën 28 kJ / 117 kcal
Vetten 2.5 g
Vezels 0.8 g
Koolhydraten 7.54 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...