Apparaten en accessoires
日式炒牛蒡
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 人份
Ingrediënten
-
清酒60 克
-
味醂2 大匙
-
糖1 大匙
-
日式醬油1 大匙
-
味噌15 克
-
牛蒡 去皮切絲(約200克)1 根
-
蜂蜜1 茶匙
-
白芝麻½ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
1.302 g
Calorieën
378 kJ /
90 kcal
Vetten
0.746 g
Vezels
1.733 g
Koolhydraten
15.921 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
樂活蔬食
10 recepten
Taiwan
Taiwan