日式炒牛蒡

日式炒牛蒡

4.5 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 人份

Ingrediënten

  • 清酒
    60 克
  • 味醂
    2 大匙
  • 1 大匙
  • 日式醬油
    1 大匙
  • 味噌
    15 克
  • 牛蒡 去皮切絲(約200克)
    1 根
  • 蜂蜜
    1 茶匙
  • 白芝麻
    ½ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 1.302 g
Calorieën 378 kJ / 90 kcal
Vetten 0.746 g
Vezels 1.733 g
Koolhydraten 15.921 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...