Apparaten en accessoires
紅蘿蔔沙拉
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 人份
Ingrediënten
-
水500 克
-
鹽1 ¼ 茶匙
-
紅蘿蔔 洗淨去皮,切塊(約2公分)300 克
-
新鮮香菜 洗淨切碎10 根
-
橄欖油3 大匙
-
匈牙利甜紅椒粉¼ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
萊姆汁10 克
-
松子 先以150℃烤10分鐘10 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
1.023 g
Calorieën
617 kJ /
147 kcal
Vetten
11.732 g
Vezels
2.099 g
Koolhydraten
10.045 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
樂活蔬食
10 recepten
Taiwan
Taiwan