Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 克 水
- 1 ¼ 茶匙 鹽
- 300 克 紅蘿蔔, 洗淨去皮,切塊(約2公分)
- 10 根 新鮮香菜, 洗淨切碎
- 3 大匙 橄欖油
- ¼ 茶匙 匈牙利甜紅椒粉
- 1 茶匙 糖
- 10 克 萊姆汁
- 10 克 松子 ,先以150℃烤10分鐘
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 617 kJ / 147 kcal
- Eiwitten
- 1.023 g
- Koolhydraten
- 10.045 g
- Vetten
- 11.732 g
- Vezels
- 2.099 g