Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 根 乾辣椒, 泡水20分鐘後,瀝乾水份
- 15 克 蒜頭
- 30 克 紅蔥頭
- 2 大匙 油
- 1 茶匙 蝦醬
- 1 大匙 泰式豆瓣醬
- 300 克 豬絞肉
- 300 克 牛蕃茄, 切塊(約2公分)
- 100 克 水
- 1 茶匙 魚露
- 1 茶匙 紅糖
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1048 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 16.4 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 1.3 g