Apparaten en accessoires
Rindfleischeintopf
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 40min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Möhren in Stücken200 g
-
Zwiebeln halbiert100 g
-
Öl20 g
-
Rindergulasch mager, in Würfeln (2 cm)400 g
-
stückige Tomaten (400 g)1 Dose
-
Salz2 ½ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Lorbeerblätter2
-
Piment, gemahlen (optioneel)¼ TL
-
Majoran, getrocknet1 TL
-
Wasser500 g
-
Kartoffeln vorwiegend festkochend, in mundgerechten Stücken350 g
-
Tomatenmark40 g
-
Mehl20 g
-
Petersilie (optioneel) gehackt, zum Bestreuen
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
24 g
Calorieën
1415 kJ /
337 kcal
Vetten
14 g
Vezels
4.5 g
Koolhydraten
26 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Finessen 1/2015
23 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Hackbällchen-Suppe
45min
Gulaschsuppe
1u. 15min
Gulaschsuppe
1u. 5min
Ungarisches Paprikagulasch
1u. 20min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1u. 10min
Putenbulette Berliner Art
1u. 25min
Rindfleischstew
1u. 40min
Puten-Gemüse-Eintopf
45min
Risoni-Gemüse-Suppe mit Hähnchen
45min
Paprikagulasch
1u. 25min
Räuberfleisch
1u. 15min
Ungarische Gulaschsuppe
2u.