
Apparaten en accessoires
Ungarisches Paprikagulasch
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 20min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Knoblauchzehen2
-
Zwiebeln geviertelt300 g
-
Pflanzenöl20 g
-
Rindergulasch in Stücken500 g
-
Zucker1 TL
-
Tomatenmark50 g
-
Tomaten in kleinen Stücken250 g
-
Rotwein150 g
-
Paprika edelsüß2 EL
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Kümmel, gemahlen½ TL
-
geriebene Zitronenschale1 TL
-
Majoran1 EL
-
Lorbeerblätter2
-
Wacholderbeeren3
-
Nelken, gemahlen1 Prise
-
Mehl20 g
-
Wasser150 g
-
Paprika, gemischt rot und grün, in Rauten oder Streifen150 g
Voeding per 1 Portion
Calorieën
319 kcal /
1337 kJ
Eiwitten
29 g
Vetten
13 g
Koolhydraten
16 g
Vezels
4.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Low Carb
13 recepten
Duitsland
Duitsland

Low Carb
13 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk