Ecrasé de pomme de terre à la truffe

Ecrasé de pomme de terre à la truffe

4.3 98 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • 600 g d'eau
  • 600 g de pommes de terre farineuses, spécial purée coupées en morceaux (3 cm env.)
  • 1 pincée de fève tonka râpée
  • 1 pincée de fleur de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 15 g d'huile parfumée à la truffe

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 3.3 g
Calorieën 590 kJ / 140 kcal
Vetten 4 g
Koolhydraten 22.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...