Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 60 g d'eau
- 60 g de lait demi-écrémé
-
8
g de levure boulangère fraîche
of 4 g de levure boulangère sèche - 250 g de farine de blé type 55
- 25 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 25 g de beurre doux, coupé morceaux
Le jour même
- 125 g de beurre doux (une plaquette entière, pour les croissants)
- 200 g farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
- 200 g de chocolat noir, en morceaux
- 125 g de beurre mou, en morceaux (pour les cookies)
- 1 œuf
- 85 g de cassonade
- 50 g de sucre en poudre
- 1 sachet de levure chimique
- 1 pincée de sel
- 1 œuf, battu pour la dorure
- 300 g de chocolat praliné, en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5038.5 kJ / 1204.2 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 130.5 g
- Vetten
- 68.6 g
- Verzadigd vet
- 41.6 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 844.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Purée de pois cassés (bisarra)
45 Min
Pizza végétarienne
1h 40min
Praliné
30 Min
Soupe de lentilles marocaine aux épices
35 Min
Tarte amandine aux poires
2h 30 min
Nems de canard au foie gras et compote de pommes
45 Min
Gâteau chocolat-café meringué
1 Std. 10 Min
Pains de semoule Matlouh
2 godz. 10 min
Mangue, kiwi et ananas en crumble
45 Min
Tartelette framboises et crumble
2h 30 min
Pains batbout marocains
1h
Carré feuilleté aux pommes, sauce au caramel
2h