Salzburger Bauernkrapfen

Salzburger Bauernkrapfen

4.3 15 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
10 Stück

Ingrediënten

  • Weizenmehl Type 550
    500 g
  • Milch
    200 g
  • Butter weich, in Stücken
    60 g
  • Zucker
    60 g
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    1 TL
  • frische Hefe zerbröselt
    30 g
  • Eigelb
    3
  • Salz
    1 gestr. TL
  • Öl zum Ausbacken
    Butterschmalz, zum Ausbacken
  • Aprikosenkonfitüre (optioneel) zum Füllen
    200 g
    200 g Wild-Preiselbeeren, zum Füllen

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Stück

Natrium 251 mg
Eiwitten 9 g
Calorieën 1187 kJ / 284 kcal
Vetten 8 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 4 g
Koolhydraten 45 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...