Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Pinienkerne
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Datteln, entsteint
- 10 g Petersilie, abgezupft
- 400 g Hackfleisch, gemischt
- 1 Ei
- 30 g Paniermehl, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 1 ¾ TL Salz
- 1 ¼ TL Pfeffer
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Chilischote, nach Wunsch entkernt (optioneel)
- 500 g passierte Tomaten, aus der Dose
- 40 g Tomatenmark
- 50 g Olivenöl
- 5 g Crema di Balsamico
- 2 Baguettes
- 30 g Rucola
-
250
g Büffel-Mozzarella, abgetropft, in Scheiben
of 250 g Mozzarella, abgetropft, in Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1938 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 817 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Burger-Bowl
30 min
Sloppy Joes
1h 45 min
Putenschnitzel mit Kartoffelchips-Kruste
40 min
Spicy Nudelsalat
30 min
Chili-Cheese-Fries
40 min
Überbackene Rindfleisch-Fajita
45 min
Fixe Feierabendstulle
30 min
Cheeseburger-Wraps
35 min
Caesar-Nudelsalat
35 min
Marinierte Süßkartoffelscheiben mit Kräuterjoghurt
30 min
Hot Dogs mit Bierzwiebeln
35 min
Chorizo-Patties
1h 25 min