Pasta e lenticchie

Pasta e lenticchie

3.5 21 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Wasser
    1200 g
  • braune Linsen (Kochzeit 25 Minuten, ohne Einweichen)
    200 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • Olivenöl
    30 g
  • Rispentomaten in Stücken
    3
  • Salz
    2 TL
  • Pfeffer, gemahlen
    1 Prise
  • Petersilie, frisch
    ½ Bund
  • Pasta getrocknet, Sorte Ditalini Rigati
    350 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portionen

Eiwitten 21.8 g
Calorieën 2247.5 kJ / 537.5 kcal
Vetten 2.8 g
Vezels 9.9 g
Koolhydraten 97 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie

Misschien vind je het ook leuk...