Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g Wasser
- 200 g braune Linsen (Kochzeit 25 Minuten, ohne Einweichen)
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 30 g Olivenöl
- 3 Rispentomaten, in Stücken
- 2 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- ½ Bund Petersilie, frisch
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Ditalini Rigati
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 2247.5 kJ / 537.5 kcal
- Eiwitten
- 21.8 g
- Koolhydraten
- 97 g
- Vetten
- 2.8 g
- Vezels
- 9.9 g
Alternatieve recepten
Linsen- und Bohnensuppe
40 min
Rigatoni mit Peperoni-Sauce
30 min
Rote-Linsen-Bulgur-Suppe
1 godz. 10 min
Pasta e Fagioli
35 Min
Griechische Fleisch-Bällchen (Köfte)
1h 30min
Paccheri mit Tomaten-Ricotta-Sauce
20 Min
Ungarische Pilzsuppe
35 Min
Scones Vegan
30 min
Bucatini all'amatriciana
45min
Zitronenpoulet
50 Min
Conchiglie an frischer Tomatensauce mit Ziegenkäse
45min
Schoggi-Soufflé
40 min