Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de bonbons au caramel durs, type Werther's original®
- 115 g de chocolat noir pâtissier, en morceaux
- 140 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 145 g de sucre de canne
- 3 œufs
- 20 g de farine
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1877 kJ / 451 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 30 g
Alternatieve recepten
Cookies aux pépites de chocolat
25 Min
Fondant au chocolat
40 Min
Flan pâtissier à la vanille
3 Std. 30 Min
Fondant aux deux chocolats
3h
Crème dessert aux speculoos
6h 20min
Minitiramisus aux speculoos
3 godz. 20 min
Tiramisu à la pâte à tartiner et aux speculoos
6 Std. 30 Min
Gâteau moelleux au chocolat
40 Min
Coulant au chocolat
40 Min
Cookie géant aux 3 chocolats
30 Min
Crumble pommes-framboises
50 min
Crème dessert au chocolat
25 Min