肉糜萝卜丝饼
TM6

肉糜萝卜丝饼

5.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

  • 500 克 白萝卜 ,去皮,切成能放入进料口宽度
  • 2 茶匙 盐 ,腌制用
  • 200 克 猪肉肉糜
  • 2 支 葱 ,切葱花
  • 10 克 生抽
  • 5 克 蚝油
  • 1 小撮 盐
  • 1 小撮 白胡椒粉
  • 适量 油 ,煎制用

Voeding
per 1 片
Calorieën
602.4 kJ / 144 kcal
Eiwitten
6.4 g
Koolhydraten
4.7 g
Vetten
11.2 g
Verzadigd vet
3 g
Vezels
1.4 g
Natrium
318.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten