肉糜萝卜丝饼

肉糜萝卜丝饼

4.3 4 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
6 片

Ingrediënten

  • 白萝卜 去皮,切成能放入进料口宽度
    500 克
  • 腌制用
    2 茶匙
  • 猪肉肉糜
    200 克
  • 切葱花
    2 支
  • 生抽
    10 克
  • 蚝油
    5 克
  • 1 小撮
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 煎制用
    适量

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 片

Natrium 318.8 mg
Eiwitten 6.4 g
Calorieën 602.4 kJ / 144 kcal
Vetten 11.2 g
Vezels 1.4 g
Verzadigd vet 3 g
Koolhydraten 4.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...