Apparaten en accessoires
肉糜萝卜丝饼
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
6 片
Ingrediënten
-
白萝卜 去皮,切成能放入进料口宽度500 克
-
盐 腌制用2 茶匙
-
猪肉肉糜200 克
-
葱 切葱花2 支
-
生抽10 克
-
蚝油5 克
-
盐1 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
-
油 煎制用适量
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 片
Natrium
318.8 mg
Eiwitten
6.4 g
Calorieën
602.4 kJ /
144 kcal
Vetten
11.2 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
4.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
螺旋果蔬造型器 基础入门
25 recepten
China
China