Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
克 油
of 20 克 橄榄油 - 2 - 3 瓣 蒜头
- 200 克 红甜椒 ,切块,2厘米
- 170 克 黄洋葱 ,切角后切块
-
20 - 30
克 墨西哥干辣椒
of 20 - 30 克 罐装墨西哥辣椒(jalapeño) - 400 克 罐头番茄碎
- 100 克 番茄泥
- 1 ½ 茶匙 糖
- 600 克 牛肉肉糜
- 1 ½ 茶匙 孜然粉
- 1 茶匙 盐
-
1
茶匙 肉高汤酱
of 1 块 肉高汤块(每块溶于0.5升水) - 500 克 罐头红腰豆 ,沥干
- 2 汤匙 新鲜香菜叶 ,装饰用
- 150 克 牛油果酱 ,装饰用
- 100 克 酸奶油 ,装饰用
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2847 kJ / 680 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 16.1 g
- Natrium
- 1490 mg