猪肉葱香花卷

猪肉葱香花卷

4.8 5 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 25min
16 个

Ingrediënten

  • 740 克
  • 干酵母粉
    5 克
  • 白砂糖
    10 克
  • 5 克
  • 中筋面粉
    500 克
  • 1 小撮
  • 猪肉肉糜
    300 克
  • 切葱花
    50 克
  • 约½茶匙
    3 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 料酒
    10 克
  • 面粉 防粘用
    适量

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 个

Natrium 122.7 mg
Eiwitten 6.6 g
Calorieën 716.1 kJ / 171.1 kcal
Vetten 4.6 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 1.6 g
Koolhydraten 24.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...