猪肉葱香花卷
TM5 TM6

猪肉葱香花卷

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

  • 740 克 水
  • 5 克 干酵母粉
  • 10 克 白砂糖
  • 5 克 油
  • 500 克 中筋面粉
  • 1 小撮 盐
  • 300 克 猪肉肉糜
  • 50 克 葱 ,切葱花
  • 3 克 盐 ,约½茶匙
  • 1 小撮 白胡椒粉
  • 10 克 料酒
  • 适量 面粉 ,防粘用

Voeding
per 1 个
Calorieën
716.1 kJ / 171.1 kcal
Eiwitten
6.6 g
Koolhydraten
24.9 g
Vetten
4.6 g
Verzadigd vet
1.6 g
Vezels
1 g
Natrium
122.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten