Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g cebola roxa cortada ao meio no sentido do comprimento
- 1 pimento verde cortado em quartos
- 1 pimento vermelho cortado em quartos
- 1 pepino descascado, cortado em quartos no sentido do comprimento
- 4 pés de salsa
- 100 g queijo feta
- 2 tomates cortados em cubos (3 cm aprox.)
- 100 g pimento morrone cortado em pedaços (3 cm aprox.)
- 100 g azeitona preta s/ caroço
- ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta preta
- 4 c. sopa de azeite
- 4 c. sopa de vinagre
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1146.5 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 21.9 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 715.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de cenoura e canónigos
35 dk
Bebinca
1sa
Sopa de lentilhas com almôndegas de bulgur
1 Std. 40 Min
Açordas de bacalhau e coentros com arroz de grelos
1sa
Cebolinhas de escabeche
360h
Lasanha de espinafres, requeijão e pesto
55 Min
Sopa asiática com almôndegas de peru
30 Min
Batido de figo e mel
10 Min
Massa com pesto de espargos
35 dk
Bolinhas de queijo de cabra, uvas e pistácio
45 Min
Bruschetta de alcachofra
35 dk
Sopa picante de couve-flor
30 Min