Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de hojas de perejil fresco
Salsa
- 70 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 15 g de aceite de oliva
- 300 g de almejas frescas, limpias
- 50 g de calamares frescos, limpios y en trozos
- 200 g de camarones frescos, limpios sin cáscara ni cabeza
- 70 g de vino blanco
- 30 g de manteca
- ½ cucharadita de sal
- ¼ cucharadita de pimienta molida
Pasta
- 750 g de agua
- 1 ½ cucharadita de sal
- 200 g de tallarines
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3133 kJ / 746 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 82 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rabillo de ternera al chimichurri
2h
Cazuela de pollo con papas
40 min
Brócoli con limón y ajo
20 min
Pudding de banana, nueces y frutilla
10h 5min
Ensalada rápida de brócoli
5min
Menú con velouté de verduras, pollo con salsa de mostaza y verduras al vapor
45 min
Zapallitos rellenos de arroz y carne
1h
Lomo strogonoff con espárragos al vapor
55min
Arroz basmati con verduras y salsa de almendras
1h
Papillotes de merluza austral con puré de papas
45 min
Empanada de pino al horno
4 Std.
Masa básica de pizza
1h