Apparaten en accessoires
双笋肉丝
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
4 人份
Ingrediënten
-
油15 克
-
猪肉丝100 克
-
芦笋 切6-7厘米段200 克
-
春笋 切丝150 克
-
盐 约½茶匙2 克
-
生抽15 克
-
糖 约½茶匙2 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
345.2 mg
Eiwitten
6.7 g
Calorieën
510.8 kJ /
122.1 kcal
Vetten
9.2 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
2.6 g
Koolhydraten
4.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
春季日常料理
5 recepten
China
China