Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cebola fermentada
- 300 g cebola roxa cortada em metades
- 500 g água
- 10 g sal
Salada de atum com abacate
- 1 pepino cortado em metades no sentido do comprimento
- 250 g atum em lata, em óleo ou salmoura, escorrida
- 3 c. sopa de vinagre
- 3 c. sopa de azeite
- 1 abacate cortado em cubos (2-3 cm aprox.)
- 2 c. sopa de semente de girassol
- 3 c. sopa de agrião
- 3 pés de manjericão, só as folhas
-
3
pés de hortelã, só as folhas
of 3 pés de salsa, só as folhas - ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta preta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1362.4 kJ / 325.6 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 1534.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vichyssoise com maçã verde
Ninguna valoración
Risoto de pera com gorgonzola
30min
Xarém de bacalhau com tomate confitado
1h
Tártaro quente de cogumelos
35min
Café com coco torrado
10min
Pickles de pepino -TM5
Ninguna valoración
Udon caseiro
1h
Lascas de cascas de legumes e bolinhas de queijo
35min
Salada de feijão branco com anchovas
20min
Minestrone
45 Min
Galette de ratatouille - TM6
1 Std. 30 Min
Assado festivo de tofu e legumes da Anabela Jacinto
1 Std. 30 Min