Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g amêndoa s/ pele
- 150 g bolacha Maria
- 60 g manteiga s/ sal à temperatura ambiente
-
60
g licor de amêndoa amarga
of 60 g rum - 170 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
- 30 g óleo de girassol
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 644.3 kJ / 154 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 37 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolo-rainha com pepitas de chocolate
3 godz. 40 min
Bolachas de café
12h
Bolo com recheio de natas e framboesas
2 godz. 30 min
Licor de morango
2h 15 min
Ovos da Páscoa recheados
1h 45min
Trufas de chocolate
1h
Açúcar de framboesa
5 min
Coroa Challah de Páscoa com sésamo e ovos coloridos
Nenhuma avaliação
Tartes com creme de amêndoa
40 min
Pão de manga
1h
Salame surpresa de Páscoa
50 min
Esparguete com alho-francês e camarão
45 min