Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g amêndoa s/ pele
- 150 g bolacha Maria
- 60 g manteiga s/ sal à temperatura ambiente
-
60
g licor de amêndoa amarga
of 60 g rum - 170 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
- 30 g óleo de girassol
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 644.3 kJ / 154 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 37 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolo para levar
1h
Coroa do advento
1 Std. 30 Min
Estrelas de amêndoa e caramelo
Keine Bewertungen
Cheesecake de chocolate a vapor
1h
Pão com chocolate
2 Std.
Folar de Páscoa com recheio de avelãs
1 Std. 45 Min
Avelãs crocantes com baunilha e café
72h
Mini tartes de morango e nata com bolachas de cacau
5 Std. 30 Min
Compota de malagueta
35min
Tarte de amêndoa da Estremadura
45 Min
Costeletas de borrego em sous-vide com molho de hortelã
2h 45min
Serradura de chocolate
3 Std. 20 Min