Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 克 水
- 170 克 蓮藕 ,去皮,切片
- 1 茶匙 蓮藕粉
- 1 小撮 鹽
- 1 小撮 白胡椒粉
- 20 克 青蔥 ,切蔥花
-
1
茶匙 芝麻葉 (韓國芝麻葉),切碎
(optioneel)
of 1 茶匙 紫蘇葉 ,切碎 (optioneel) - 16 片 蓮藕 ,去皮,切片,約0.3 公分
- 1 大匙 油
- Voeding
- per 8 片
- Calorieën
- 1252.2 kJ / 299.3 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 41.6 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 11.3 g
- Natrium
- 254.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
哈密瓜果凍
2h
鷹嘴豆鬆餅佐哈里薩茄泥
Geen beoordelingen
烤雞佐法式燉菜
Geen beoordelingen
烤全雞、番紅花飯和蒸蔬菜
Geen beoordelingen
風乾蕃茄藜麥沙拉
Geen beoordelingen
烤大蒜鷹嘴豆泥雞肉捲
Geen beoordelingen
杏仁鹽味焦糖星星餅乾
Geen beoordelingen
山藥丸子湯
Geen beoordelingen
鮭魚花椰菜飯佐酪梨莎莎醬
Geen beoordelingen
海帶蔬菜鹹塔
Geen beoordelingen
剝皮辣椒炒筊白筍
Geen beoordelingen
蔬菜滿滿義麵醬
Geen beoordelingen