蓮藕煎餅

蓮藕煎餅

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
8 片

Ingrediënten

  • 400 克
  • 蓮藕 去皮,切片
    170 克
  • 蓮藕粉
    1 茶匙
  • 1 小撮
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 青蔥 切蔥花
    20 克
  • 芝麻葉 (optioneel) (韓國芝麻葉),切碎
    1 茶匙
    1 茶匙 紫蘇葉, ,切碎
  • 蓮藕 去皮,切片,約0.3 公分
    16 片
  • 1 大匙

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 8 片

Natrium 254.8 mg
Eiwitten 6.3 g
Calorieën 1252.2 kJ / 299.3 kcal
Vetten 14.3 g
Vezels 11.3 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 41.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...