Apparaten en accessoires
蓮藕煎餅
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
8 片
Ingrediënten
-
水400 克
-
蓮藕 去皮,切片170 克
-
蓮藕粉1 茶匙
-
鹽1 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
-
青蔥 切蔥花20 克
-
1 茶匙 紫蘇葉, ,切碎芝麻葉 (optioneel) (韓國芝麻葉),切碎1 茶匙
-
蓮藕 去皮,切片,約0.3 公分16 片
-
油1 大匙
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 8 片
Natrium
254.8 mg
Eiwitten
6.3 g
Calorieën
1252.2 kJ /
299.3 kcal
Vetten
14.3 g
Vezels
11.3 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
41.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
蔬食潮流
10 recepten
Taiwan
Taiwan