Apparaten en accessoires
剝皮辣椒炒筊白筍
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
4 人份
Ingrediënten
-
青蔥 約2支45 克
-
油10 克
-
新鮮筊白筍 削皮,縱切後斜切片 (約0.5公分厚)160 克
-
新鮮黑木耳 剝小塊65 克
-
剝皮辣椒 切段4 支
-
鹽¼ 茶匙
-
水15 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
157.7 mg
Eiwitten
3.7 g
Calorieën
418.3 kJ /
100 kcal
Vetten
2.9 g
Vezels
13.3 g
Verzadigd vet
0.4 g
Koolhydraten
19.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
蔬食潮流
10 recepten
Taiwan
Taiwan