剝皮辣椒炒筊白筍

剝皮辣椒炒筊白筍

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
4 人份

Ingrediënten

  • 青蔥 約2支
    45 克
  • 10 克
  • 新鮮筊白筍 削皮,縱切後斜切片 (約0.5公分厚)
    160 克
  • 新鮮黑木耳 剝小塊
    65 克
  • 剝皮辣椒 切段
    4 支
  • ¼ 茶匙
  • 15 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 157.7 mg
Eiwitten 3.7 g
Calorieën 418.3 kJ / 100 kcal
Vetten 2.9 g
Vezels 13.3 g
Verzadigd vet 0.4 g
Koolhydraten 19.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...