剝皮辣椒炒筊白筍
TM6 TM5 TM31

剝皮辣椒炒筊白筍

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

  • 45 克 青蔥 ,約2支
  • 10 克 油
  • 160 克 新鮮筊白筍 ,削皮,縱切後斜切片 (約0.5公分厚)
  • 65 克 新鮮黑木耳 ,剝小塊
  • 4 支 剝皮辣椒 ,切段
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 15 克 水

Voeding
per 1 人份
Calorieën
418.3 kJ / 100 kcal
Eiwitten
3.7 g
Koolhydraten
19.1 g
Vetten
2.9 g
Verzadigd vet
0.4 g
Vezels
13.3 g
Natrium
157.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten