Pain au levain aux olives

Pain au levain aux olives

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 5u. 20min
12 tranches

Ingrediënten

  • 30 g d'huile d'olive vierge extra et un supplément pour huiler
  • 425 g d'eau et 1 c. à thé pour badigeonner
  • 140 g de levain de blé aux pommes, rafraîchi (voir Conseil)
  • 15 g de sucre
  • 310 g de farine à pain et un supplément pour fariner
  • 45 g d'olives noires dénoyautées
  • 1 c. à thé de sel
  • ½ citron jus uniquement
  • 1 œuf de gros calibre

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 tranche

Natrium 236 mg
Eiwitten 4.6 g
Calorieën 668.2 kJ / 159.7 kcal
Vetten 4.1 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 0.7 g
Koolhydraten 25.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...