Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 670 g de agua
- 300 g de champiñón blanco fresco en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 50 g de cebolla, reducida a la mitad
- 2 dientes de ajo
- 320 g de arroz para risotto
- 100 g de vino blanco
- 1 cdita de caldo de verduras en pasta
- 5 g de sal
- 250 g de camarones medianos crudos, sin cáscara
- 50 g de mantequilla, cortada en cubos
- 50 g de queso parmesano, en rebanadas finas con un pelador o un cuchillo afilado (menos de 1 mm)
- 2 ramita de perejil finamente picado (optioneel)
- 2 ramitas de hojas de albahaca fresca
- Voeding
- per 4 porciones
- Calorieën
- 10488.7 kJ / 2506.9 kcal
- Eiwitten
- 85 g
- Koolhydraten
- 277.2 g
- Vetten
- 108.4 g
- Verzadigd vet
- 44.2 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 4101.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de calabaza y cúrcuma
35min
Risotto con calabacita y tocino
35min
Mousse de cilantro
4 Std. 15 Min
Tallarines fresco con hongos porcini
1h
Pisco sour
10min
Risotto al azafrán con camarones (Black Diamond)
40min
Ensalada de papas cremosas
40min
Salmón con arroz y salsa de mostaza
35min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50min
Lasaña de carne mechada
3 godz. 5 min
Crema de zapallito italiano
50min
Cebolla caramelizada
45min