Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g rzodkiewek, przekrojonych na pół
- 5 g koperku, świeżego, tylko liście
- 100 g czerwonego buraka, pokrojonego na kawałki
- 650 g wody
- ¼ łyżeczki soli
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżeczka octu
- 1 jajko
- 150 g kefiru
- 2 kromki chleba pełnoziarnistego (ok. 70 g)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1696.4 kJ / 405.4 kcal
- Eiwitten
- 21.1 g
- Koolhydraten
- 54.1 g
- Vetten
- 12.1 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 850.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sałatka ziemniaczano-brokułowa z kukurydzą i szczypiorkiem
30 min
Placki ziemniaczane z burakiem i natką pietruszki
20 min
Chłodnik arbuzowy
1h 15 min
Chłodnik z rzodkiewką i kalarepą
10 Min
Makaron z bobem, serem feta i migdałami
45 min
Sałatka z łososiem, ziemniakami, sałatą i pomidorem
35 min
Aljotta (maltańska zupa rybna)
45 min
Kaszotto gryczane z ciecierzycą, fetą i oliwkami
40 min
Curry szpinakowo-kalafiorowe z ryżem
55min
Bób w sosie pomidorowym po grecku
55min
Gryczane naleśniki ze szpinakiem i łososiem
20 min
Fasolka szparagowa z sosem pomidorowym
30 min