Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de viande dénervée, coupée en morceaux, partiellement congelée
- 300 g de légumes variés (p. ex. oignons, carottes, céleri ou céleri-rave), en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 4 brins d'herbes et de verdures fraîches mélangées (p. ex. sauge ou romarin), équeutés
- 150 g de gros sel
-
30
g de vin rouge
of 30 g d'eau - 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 clou de girofle
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 2324 kJ / 555.5 kcal
- Eiwitten
- 73.8 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 7.9 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 16.7 g
- Natrium
- 58984.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Légumes cuits à la vapeur avec vinaigrette au kéfir
Geen beoordelingen
Mini pains aux courgettes et au chocolat
1h 40min
Ail confit
15 min
Pain plat aux pommes de terre et au romarin (TM6)
1h
Trempette mexicaine étagée
25 Min
Tartinade aux deux saumons à la lime
25 Min
Barres Nanaimo
3 Std. 5 Min
Mi-cuits vapeur chocolatés au coeur fondant (Métrique) (TM6, TM5)
2h 55min
Scones pour le petit déjeuner
30min
Glace pilée à la fraise (d'inspiration coréenne)
8 godz. 5 min
Trempette chaude aux épinards et artichauts
20min
Mousse au chocolat et à la framboise
10min