Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de viande dénervée, coupée en morceaux, partiellement congelée
- 300 g de légumes variés (p. ex. oignons, carottes, céleri ou céleri-rave), en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 4 brins d'herbes et de verdures fraîches mélangées (p. ex. sauge ou romarin), équeutés
- 150 g de gros sel
-
30
g de vin rouge
of 30 g d'eau - 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 clou de girofle
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 2324 kJ / 555.5 kcal
- Eiwitten
- 73.8 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 7.9 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 16.7 g
- Natrium
- 58984.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cuisses de poulet teriyaki Sous vide (TM5)
2h
Flipbook Digital CA #1
2h
Dinde farcie, sauce aux canneberges
Geen beoordelingen
Beurre de culture
12 godz. 15 min
Mousse aux cerises et à l'amaretto
10min
Sucre inverti
4h 20min
Agneau marocain et couscous aux citrons confits
4h
Barres Nanaimo
3 godz. 5 min
Fond de légumes (végane)
30min
Pain blanc de Terre-Neuve et toutons (pains frits)
4h 40min
Poudings au caramel anglais (Sticky Toffee Puddings) (Métrique) (TM6)
1h
Fèves au lard au sirop d'érable
31h 5 min