Fond de légumes

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
6 portions

Ingrediënten

  • 50 g de parmesan (optioneel) en morceaux (3 cm)
  • 200 g de céleri-branche en morceaux, (voir Conseil)
  • 250 g de carottes en morceaux (3 cm)
  • 100 g d'oignon en morceaux, coupé en deux
  • 100 g de tomates en morceaux (3 cm)
  • 150 g de courgette en morceaux (2-3 cm)
  • 1 gousse d'ail
  • 50 g de champignons frais
  • 1 feuille de laurier, sèche (optioneel)
  • 6 brins de mélange d'herbes aromatiques, fraîches (basilic, sauge ou romarin par ex.), équeutés
  • 4 brins de persil frais
  • 120 g de gros sel
  • 30 g de vin blanc, sec
    30 g d'eau
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 4.7 g
Calorieën 371 kJ / 88.8 kcal
Vetten 4.8 g
Vezels 3.1 g
Koolhydraten 5.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...