Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Wasser zum Sterilisieren
- 1100 g Birnen, fest, geschält, entkernt, in Würfeln (2 cm), (siehe Tipp)
- 60 g Zitronensaft
- 4 Nelken
- 45 g Zucker
- 15 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Zimtstange
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 1228 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 12 g
- Natrium
- 7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pfirsichmarmelade mit Banane und Thymian
1h
Selleriepüree mit Honig
45 min
Kokos-Mini-Guglhupfe
1h
Erdbeerkonfitüre mit Holunderblüten
35min
Birnenmus mit Ingwer und Vanille
1h 25min
Nougat-Schoko-Mousse mit Himbeeren
1 Std. 20 Min
Brombeermarmelade mit Crémant und Vanille
30 min
Zwetschken-Heidelbeermarmelade & Apfel-Kürbismarmelade (XXL)
1h
Johannisbeer-Apfel-Essig
4h 20min
Pflaumen-Lebkuchen-Konfitüre
45 min
Erdbeereis mit Yogurette®
10 godz.
Quitten-Kompott
1 Std. 20 Min