Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Wasser zum Sterilisieren
- 1100 g Birnen, fest, geschält, entkernt, in Würfeln (2 cm), (siehe Tipp)
- 60 g Zitronensaft
- 4 Nelken
- 45 g Zucker
- 15 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Zimtstange
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 1228 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 12 g
- Natrium
- 7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Omas Apfelkompott
20 Min
Hollerkoch
2 Std. 50 Min
Grüne Grütze
15 Min
Kirschenkompott
1 Std. 35 Min
Birnen- und Apfelkompott (XXL)
3u.
Brombeermarmelade mit Crémant und Vanille
30 Min
Zwetschgenknödel
1 Std. 10 Min
Zwetschkenröster
1 Std. 30 Min
Rhabarber-Vanille-Sirup
1 Std.
Erdbeerkonfitüre mit Holunderblüten
35 Min
Pflaumen-Lebkuchen-Konfitüre
45 Min
Apfel-Zimt-Grießbrei
20 Min