Apparaten en accessoires
Rote Paprika-Sauce (Ajvar)
Voorbereiding. 40min
Totaal 55min
4 Schraubgläser
Ingrediënten
-
rote Paprika in Stücken1000 g
-
Zucker150 g
-
Öl70 g
-
Chilipulver½ TL
-
Salz2 TL
-
Tomatenmark50 g
-
Lorbeerblatt, getrocknet1
-
Knoblauchzehen3
-
Weißweinessig70 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Glas
Natrium
1197 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
1608 kJ /
384 kcal
Vetten
18 g
Vezels
5.6 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
54 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Made by me
80 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Confierter Knoblauch
1u.
Erdbeer-Chutney mit Grünem Pfeffer
1u. 5min
Peperoni-Apfel-Konfitüre
45min
Sweet Chilli Sauce
40min
Johannisbeer-Apfel-Essig
4u. 20min
Eingelegte Gurkenscheiben
2u.
Birnenmus mit Ingwer und Vanille
1u. 25min
Paprikacreme
30min
Paprika-Tomaten-Chutney
1u.
Röstpaprikasauce auf Vorrat
50min
Butter, selbst gemacht
10min
Mandarinen-Apfel-Punsch mit Honig
30min