Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g dunkle Weintrauben
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- 4 Zweige Rosmarin (optioneel)
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 2571 kJ / 614 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 137 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brombeer-Cassis-Konfitüre
30 Min
Himbeer-Brombeer-Konfitüre
30 Min
Beeren-Mix-Konfitüre
1 Std.
Rote Johannisbeer-Apfel-Konfitüre
25 Min
Waldfrucht-Konfitüre
25 Min
Kirschkonfitüre
25 Min
Heidelbeerkonfitüre mit weißer Schokolade
30 Min
Nektarinen-Ingwer-Konfitüre
20 Min
Pflaumen-Blaubeer-Tomaten-Konfitüre
25 Min
Apfelgelee aus ganzen Äpfeln
4 Std.
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25 Min
Birnenkonfitüre
20 Min