櫛瓜蛋白煎餅

櫛瓜蛋白煎餅

2.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
2 人份

Ingrediënten

  • 蛋白
    4 顆
  • ¼ 茶匙
  • 橄欖油
    25 - 30 克
  • 櫛瓜 切片 (約 2 cm),再分切成四等塊(約 2公分)
    200 克
  • 1 小撮
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 煙燻紅椒粉
    ½ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 2 人份

Natrium 2665.7 mg
Eiwitten 14.2 g
Calorieën 1417.9 kJ / 338.9 kcal
Vetten 28.2 g
Vezels 2.8 g
Verzadigd vet 4 g
Koolhydraten 8.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...