Apparaten en accessoires
櫛瓜蛋白煎餅
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
2 人份
Ingrediënten
-
蛋白4 顆
-
鹽¼ 茶匙
-
橄欖油25 - 30 克
-
櫛瓜 切片 (約 2 cm),再分切成四等塊(約 2公分)200 克
-
鹽1 小撮
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
煙燻紅椒粉½ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 2 人份
Natrium
2665.7 mg
Eiwitten
14.2 g
Calorieën
1417.9 kJ /
338.9 kcal
Vetten
28.2 g
Vezels
2.8 g
Verzadigd vet
4 g
Koolhydraten
8.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
能量滿滿
6 recepten
Taiwan
Taiwan