櫛瓜蛋白煎餅
TM6

櫛瓜蛋白煎餅

3.3 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 4 顆 蛋白
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 25 - 30 克 橄欖油
  • 200 克 櫛瓜, 切片 (約 2 cm),再分切成四等塊(約 2公分)
  • 1 小撮 鹽
  • ½ 茶匙 黑胡椒粉
  • ½ 茶匙 煙燻紅椒粉

Voeding
per 2 人份
Calorieën
1417.9 kJ / 338.9 kcal
Eiwitten
14.2 g
Koolhydraten
8.5 g
Vetten
28.2 g
Verzadigd vet
4 g
Vezels
2.8 g
Natrium
2665.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten