Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g kuru fasulye (dermason cinsi)
- 2550 g su
- 25 g biber salçası
- 120 g soğan, ikiye bölünmüş
- 40 g tereyağı, küp küp kesilmiş (2 cm)
-
200
g domates, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
of 200 g konserve doğranmış domates, parçalara bölünmüş (4-5 cm) - ¾ tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk karabiber
- ½ tk şeker
- 70 g sucuk, yarım ay şeklinde dilimlenmiş (0.5 cm)
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 828.6 kJ / 198.1 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 688.8 mg
Alternatieve recepten
Kuru Fasulye
10 godz.
Tavuklu Pilav
1 Std. 10 Min
Kepekli Bulgur Salatası
40min
Nohutlu ve sucuklu tavuk baget
40min
Salçalı Bulgur Pilavı
40min
Tavuk Baget ve Biralı Sos
1 Std. 30 Min
Hamsi Buğulama
40min
Tavuklu ve Körili Darı
Keine Bewertungen
Sebzeli Dana Yahni ve Gnocchi
1 Std. 30 Min
Orman Kebabı
1u.
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40min
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40min