Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g kuru fasulye (dermason cinsi)
- 2550 g su
- 120 g soğan, ikiye bölünmüş
- 40 g tereyağı, küp küp kesilmiş (2 cm)
- 25 g biber salçası
-
200
g domates, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
of 200 g konserve doğranmış domates - ¾ tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk karabiber
- ½ tk şeker
- 70 g sucuk, yarım ay şeklinde dilimlenmiş (0.5 cm)
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 828.6 kJ / 198.1 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 688.8 mg
Alternatieve recepten
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9h 15 min
Arpa Şehriye Pilavı
1h
Peynirli Omlet
15min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 Std. 20 Min
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
1h 10min
Kuru Fasulye
10h
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25min
Glütensiz Ekmek
1ωρ. 45 λεπτ.
Kahveli Trüf Çikolata
2h 50min
Bol Çikolatalı ve Bademli Kek
3 godz.
Tanıtım Menü 1
1h 5 min
Çırpılmış Yumurta
10min