Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g kuru fasulye (dermason cinsi)
- 2550 g su
- 120 g soğan, ikiye bölünmüş
- 40 g tereyağı, küp küp kesilmiş (2 cm)
- 25 g biber salçası
-
200
g domates, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
of 200 g konserve doğranmış domates - ¾ tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk karabiber
- ½ tk şeker
- 70 g sucuk, yarım ay şeklinde dilimlenmiş (0.5 cm)
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 828.6 kJ / 198.1 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 688.8 mg
Alternatieve recepten
Buharda Patlıcanlı ve Ricottalı Lazanya
1 Std. 25 Min
Karnabahar Pilavı
10 Min
Bol Baharatlı Fırında Çipura
1h 15min
Frambuazlı Salata Sosu
10 Min
Acı Biberli Kek
2 Std.
Etli Fajita
40min
Bonfile ve Brokolili Pilav
50 Min
Orman Kebabı
1 Std.
Otlu Tereyağlı Kontrfile, Biberiyeli Patates ve Brokoli
45 Min
Kuru Fasulye
10 Std.
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1h 30min
Ekşili Köfte
1h 15min