Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 - 3 diş sarımsak
- 40 g zeytinyağı
- 45 g biber salçası
- 400 g su
- 500 g kuzu but, kemiksiz, yağsız, kuşbaşı doğranmış (2-3 cm)
- 1 - 2 dal taze biberiye, sadece yaprakları
- 1 - 2 dal taze kekik, sadece yaprakları
- ¾ tk toz kimyon
- ½ tk karabiber
- 250 g havuç, dilimlenmiş (0.5 cm)
- 250 g kereviz sapı, küçük parçalara bölünmüş (yakl. 2.5 cm)
- 250 g kapya biber, ince şeritler halinde kesilmiş ( yakl. 5 cm x 1.5 cm)
- 1 ¼ tk tuz, damak tadına göre
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 1713.5 kJ / 409.4 kcal
- Eiwitten
- 25.4 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 28.1 g
- Vezels
- 5.6 g
Alternatieve recepten
Kuzu Gerdan Yahni
1 Std. 45 Min
Füme Somon ve Kabaklı Makarna
35 Min
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1h 10min
Vejetaryen Pizza
Geen beoordelingen
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1小时 20 分钟
İnci Pirinç Köfteleri
Geen beoordelingen
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45 Min
Somon Tartar
10min
Kremalı Mantarlı Et
1h 10min
Sebzeli Dana Yahni ve Gnocchi
1 Std. 30 Min
Orman Kebabı
1 Std.
Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
3 Std. 25 Min