Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 - 3 diş sarımsak
- 40 g zeytinyağı
- 45 g biber salçası
- 400 g su
- 500 g kuzu but, kemiksiz, yağsız, kuşbaşı doğranmış (2-3 cm)
- 1 - 2 dal taze biberiye, sadece yaprakları
- 1 - 2 dal taze kekik, sadece yaprakları
- ¾ tk toz kimyon
- ½ tk karabiber
- 250 g havuç, dilimlenmiş (0.5 cm)
- 250 g kereviz sapı, küçük parçalara bölünmüş (yakl. 2.5 cm)
- 250 g kapya biber, ince şeritler halinde kesilmiş ( yakl. 5 cm x 1.5 cm)
- 1 ¼ tk tuz, damak tadına göre
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 1713.5 kJ / 409.4 kcal
- Eiwitten
- 25.4 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 28.1 g
- Vezels
- 5.6 g
Alternatieve recepten
Tavuklu Pilav
1 godz. 10 min
Yulaflı Kurabiye Kavanozu
40 min
Etli Taze Fasulye
1 godz. 10 min
Nohut ve Bulgurlu Bowl
30 min
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
1 godz. 10 min
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30 min
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50 min
Tavuk Baget ve Biralı Sos
1h 30 min
Orman Kebabı
1h
Sebzeli Tavuk
45 min
Kuzu ve Patlıcanlı Pilav
1 godz. 20 min
Etli Biber Dolması
1 godz. 20 min